Nejnovější recenze ze sekce Kapesní nože
Tyhle noze vzdy najdou sveho kupce a za tu cenu se oplsti.
- kvalitní výrobek
Je to klasika pro velké kluky, kteří vzpomínají a naříkají, že "rybičku" kdysi měli a ztratili. Tak ji dostanou úplně novou k narozeninám (70+).
- Do sbírky
- No za přiměřený peníze velmi dobrá kvalita
- Výborný produkt
- Kvalitně zpracovaný nůž. Naprostá spokojenost.
Super nůž na houby. Krásně se s ním pracuje a štětec úžasně houby ocisti. Za mě naprostá spokojenost.
- Výborný úchop nože,moc pěkné zpracování,krásná čepel
Za mne žádná nevýhoda
Je o něco menší než PM2 tak snad ji taky neztratím. Mám ale menší ruce, tak se mi drží krásně. Koupil jsem černý klip od Lynche a doufám, že budeme roky kamarádi. Špička do jehli o kterou jsem záhy přišel na všech nožích od SPy, zatím nebezpečně trčí. Endura je nĕkde v Sázavě. PM2 v úrodných polích naší Hané.
- masivní čepel
- kvalitní zpracování
- typ pojistky mi příliš nevyhovuje
- čepel z měkčího druhu ocele
- Nůž se díky širší rukojeti dobře drží, dobře se ovládá
- Houževnatá ocel
- Skvělé zpracování, všechno perfektně lícuje, krásný hladký chod.
Produkt presne splnuje ocekavani, talze skvele, doporucuju.
Můj oblíbený nůž.
Kvalita odpovídá ceně.
Stimto produktem jsme velmi spokojeni,vysoka kvalita,vedeli jsme co objednavame.
- Parádní nožík z prvotřídní ocele .. !!je malý ale robustní a pouzdro kožené parádička !!
- Rychlé doručení
- Kvalitní zpracování
- Skvělá micarta na rukojeti
- Jedovatý dutý výbrus se zesílenou špičkou
- Deepcarry klip
- Pouze jedna poloha klipu
Výborný nůž za skvělou cenu. Tanto čepel se skvěle hodí pro edc, krabice pobijí jedna radost.
Duťák na čepeli je opravdu jedovatý, hned po vybalení otestováno na vlastním prstě...
Oceňuji deepcarry klip, někomu by mohla vadit pouze jedna poloha klipu, za mě je zvolena optimálně.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »